Artdeco Exfoliating Body Scrub

ревитализиращ пилинг за тяло

Artdeco Exfoliating Body Scrub ревитализиращ пилинг за тяло
Artdeco Exfoliating Body Scrub ревитализиращ пилинг за тяло
Artdeco Exfoliating Body Scrub ревитализиращ пилинг за тяло
Разпродажба
Ginger & Goji Berry 200 мл.
38,00лв.

Код: ART3674 | в наличност повече от 4 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък, 22.03.2019 г.
Artdeco Exfoliating Body Scrub
Ginger & Goji Berry 200 мл. | 38,00лв.

Информация за козметиката Artdeco Exfoliating Body Scrub

Пилингът за тяло Artdeco Exfoliating Body Scrub избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.

Характеристики:

  • ревитализира кожата
  • премахва мъртвите кожни клетки
  • перфектно омекотява

Характеристика

Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.