Освежители за въздух и текстил

Ароматизатори за въздух
Аромат за гардероб
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Аромати за пране
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Ароматни перли
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • Laboratorio Olfattivo
  • Petali di Tiaré

Освежител за стая

Насладете се на любимия си аромат навсякъде и по всяко време. Освежителите за въздух успяват да омагьосат приятна атмосфера във всяко пространство. Сред нашите предложения ще намерите ароматизатори за въздух, аромати за пране, гардероб и пералня и ще изберете любимия си аромат, който ще ви съпровожда през целия ден!

Как да изберем освежител за въздух за дома

Избирайте типа на освежителя според начина и мястото на използване. Какво искате да ароматизирате – бельото, тоалетната, гардероба или голяма стая?

  • Ароматните перли са подходящи за ароматизиране на по-малки помещения, като банята, гардероба или антрето.
  • Ароматите за гардероб или шкаф за бельо придават ухание на дрехите ви, дори и когато вече е изчезнал ароматът на омекотителя за пране. Освен това освежават дрехите, ако точно в момента не успявате да ги изперете. Опитайте ароматни торбички за гардероб, ароматизирани карти и други освежители за текстил.
  • Ароматизаторът за въздух успява да създаде уют и да освежи всяко пространство. Не е необходимо да използвате само спрей за дома, стилно решение е и арома дифузерът, който изпълнява ролята и на декорация.
  • Ароматите за пералня придават на прането интензивен аромат. Разликата ще усетите веднага, щом отворите пералнята.
  • Освежителите за тоалетна, накратко казано, са необходимост. Най-харесвани са освежителите за въздух в спрей. Но чудесно изпълняват работата си и гел възглавничките или ароматните карти.

На notino.bg ще намерите цветни, плодови, гурме, освежаващи и билкови аромати, от които да изберете най-добрия – според предпочитанията, настроението или повода. Обгърнете се с успокояващ аромат на лавандула, сладко ухание на ванилия или романтични нотки на жасмин!

Нашият съвет: Търсите модерен начин да ароматизирате дома си? Опитайте електрически освежител за въздух, който освен всичко, служи и като дизайнерски аксесоар. Заложете на качествен ултразвуков дифузер или на електрически арома дифузер.

Е, кой освежител за пране или за въздух ще изберете вие?

пълен текст скрий текста