Skip to main content

Арома дифузери със зареждане

Най-продавани

Дифузери за етерични масла

Създайте си атмосфера според настроението и се наслаждавайте на любимия си аромат във всяко кътче на дома или офиса си. Арома дифузерът се грижи за равномерното разпръскване на аромата в пространството, овлажнява въздуха и подобрява настроението ви.

Как да изберем дифузер за етерични масла?

Типът на дифузера е от най-голямо значение за решението ви. Можете да избирате от няколко типа – от електрически дифузер, през ултразвуков, до луксозните арома дифузери със стилна форма. Всеки дифузер има различни предимства, прави нещо различно и е подходящ за различни видове интериор.

Разбира се, можете да избирате и според дизайна, особено ако търсите дифузер с етерични масла за козметичен или масажен салон. В този случай заложете на дървени или керамични дифузери – те ще направят добро впечатление във всеки интериор.

Електрически дифузер

За разлика от ароматните свещи и арома лампите електрическият арома дифузер е по-безопасен за използване в дома ви. Не се нуждае от огън, затова е идеален за офиси или домакинства с деца и домашни любимци.

Ултразвуков дифузер за етерични масла

Електрическите дифузери имат основно ароматизираща функция. Но съществуват и дифузери с ултразвук, които играят ролята и на овлажнители за въздух. Те се наричат още ултразвукови дифузери и работят на принципа на вибрациите, благодарение на които сместа от вода и етерични масла се освобождава под формата на лека мъгла.

Арома дифузер с пръчици

Това е един от най-евтините и лесни начини да внесете аромат в дома си. Дифузерът с пръчици функционира по следния начин: пръчиците, потопени в ароматната течност на пълнителя, попиват аромата и го разнасят в пространството. На пазара ще намерите много видове и различни дизайни. Сред най-обичаните са дървените, стъклените и керамичните дифузери, които, освен останалото, имат и декоративна функция.

Изберете най-добрия и евтин дифузер за етерични масла! При нас ще намерите както дифузери за етерични масла за дома, така и арома дифузери с пръчици. Разбира се, имаме и пълнители за дифузери с всякакви възможни аромати и резервни пръчици за дифузери. Открийте света на домашните парфюми на notino.bg.