Арома дифузери
Арома дифузери без зареждане
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Пълнители за арома дифузери
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Пръчици за арома дифузери
Няма продукти, които отговарят на филтрите.
Избрали сте
  • SANTINI Cosmetic
  • Lavender

Дифузери за етерични масла

Създайте си атмосфера според настроението и се наслаждавайте на любимия си аромат във всяко кътче на дома или офиса си. Арома дифузерът се грижи за равномерното разпръскване на аромата в пространството, овлажнява въздуха и подобрява настроението ви.

Как да изберем дифузер за етерични масла?

Типът на дифузера е от най-голямо значение за решението ви. Можете да избирате от няколко типа – от електрически дифузер, през ултразвуков, до луксозните арома дифузери със стилна форма. Всеки дифузер има различни предимства, прави нещо различно и е подходящ за различни видове интериор.

Разбира се, можете да избирате и според дизайна, особено ако търсите дифузер с етерични масла за козметичен или масажен салон. В този случай заложете на дървени или керамични дифузери – те ще направят добро впечатление във всеки интериор.

Електрически дифузер

За разлика от ароматните свещи и арома лампите електрическият арома дифузер е по-безопасен за използване в дома ви. Не се нуждае от огън, затова е идеален за офиси или домакинства с деца и домашни любимци.

Ултразвуков дифузер за етерични масла

Електрическите дифузери имат основно ароматизираща функция. Но съществуват и дифузери с ултразвук, които играят ролята и на овлажнители за въздух. Те се наричат още ултразвукови дифузери и работят на принципа на вибрациите, благодарение на които сместа от вода и етерични масла се освобождава под формата на лека мъгла.

Арома дифузер с пръчици

Това е един от най-евтините и лесни начини да внесете аромат в дома си. Дифузерът с пръчици функционира по следния начин: пръчиците, потопени в ароматната течност на пълнителя, попиват аромата и го разнасят в пространството. На пазара ще намерите много видове и различни дизайни. Сред най-обичаните са дървените, стъклените и керамичните дифузери, които, освен останалото, имат и декоративна функция.

Изберете най-добрия и евтин дифузер за етерични масла! При нас ще намерите както дифузери за етерични масла за дома, така и арома дифузери с пръчици. Разбира се, имаме и пълнители за дифузери с всякакви възможни аромати и резервни пръчици за дифузери. Открийте света на домашните парфюми на notino.bg.

пълен текст скрий текста