Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansingподхранващ течен сапун с арганово масло

1×
Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing подхранващ течен сапун с арганово масло
Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing подхранващ течен сапун с арганово масло
300 мл.
4,50лв

Код: ANO1341 | В наличност
1
СПИДИ
петък 22.11.2019 г.
Лично получаване
петък 22.11.2019 г.
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing
Характеристика

Течният сапун Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.

Характеристики:

  • щателно измива кожата на ръцете
  • подхранва кожата
  • освежава и придава жизненост на кожата

Характеристика

Активни вещества
арганово масло, бамбуково масло
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Argan Oil

Марката Argan Oil използва в своите козметични продукти даровете на природата и главна съставка представлява аргановото масло. Аргановото масло е тайната на красотата на мароканските жени в продължение на векове. Богатият състав на активни съставки, включително антиоксиданти, доказано лекуват кожата в дълбочина и я хидратират, като съхраняват младостта и свежестта й. Аргановото масло се грижи също за косата и кожата на косата.
В препаратите на марката Argan Oil повече от 10 години са съчетани новите технологии със старите доказани рецепти. Аргановото масло еднозначно заменя недостатъка на есенциални мастни киселини, които предизвикват стареене на кожата и възникване на бръчки. Витамин Е се съдържа в аргановото масло три пъти повече, отколкото в зехтина, затова неговата употреба в козметиката е незаменима.
Природните съставки, богати на активни вещества, са основа на козметичните продукти на бъдещето. Марката Argan Oil използва най-подходящите, като аргановото масло, екстракти от плодове на акай, екстракти от гоя, баобаб, ацерола, боровинка, пробиотици, смирна и куркума. Препаратите на Argan Oil са синоним за здрава и красива кожа на лицето, цялото тяло и косата.

Оценка Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing