Antonio Puig Thais

спрей за тяло за жени 100 мл.

Antonio Puig Thais спрей за тяло за жени 100 мл.
Antonio Puig Thais спрей за тяло за жени 100 мл.
100 мл.

Код: APU01122 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Antonio Puig Thais
100 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за парфюма Antonio Puig Thais

Спреят за тяло Antonio Puig Thais чудесно допълва аромата от същата колекция. Оставя кожата поразително ухаеща, с което през деня ви придава нова енергия и увереност.

За марката Antonio Puig

Антонио Пюиг е испански писател, който през 1914 г. започва да се насочва към производството на парфюми и основава компания със същото име. Днес под нея спадат няколко по-малки марки, и възникват аромати например за Zara, Mango и други. 
Във фирмата настъпва съществено събитие през 1980 г., когато Антонио Пюиг подписва договор с марката Carolina Herrera за създаване и продажба на своите аромати и успехът се пренася и в модната индустрия, където към съвършената способност да създава уникални аромат, започват да проявяват интерес и други модни марки. Антонио Пюиг създава аромати за много известни личности, които носят техните имена като Antonio Banderas, един от първите аромати или Shakira, един от последните аромати. 
Накрая е необходимо да отбележим, че Антонио Пюиг е истински майстор в пренасянето на духа и стила на отделните модни марки в света на парфюмите.

Оценка Antonio Puig Thais

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!