Annick Goutal Petite Chérie

Annick Goutal Petite Chérie
Annick Goutal Petite Chérie
100 мл.
241,90лв.

Код: ANG0099 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Annick Goutal Petite Chérie
Състав

Дамският аромат Annick Goutal Petite Cherie е нежен като летен бриз. Обгръща притежателката си в копринен воал от страст и нежност. Парфюмът Petite Cherie символизира чиста женственост и емоции, които се крият в сърцето на всички жени.

Ароматът Annick Goutal Petite Cherie се състои от свежи плодови нотки, които са софистицирано допълнени със страстни и очарователни цветя. Сладката игрива праскова се преплита с есенции на сочна круша. Пресните плодове са сложени върху свежа оросена трева. Възбуждащите нотки на роза се съчетават с деликатна ванилия.  Луксозният дамски парфюм Annick Goutal Petite Cherie можете да употребявате през целия ден.

Ароматите на Аник Гутал са известни с нежността и изтънчеността си. Техният леко архаичен аромат ще покаже на света Вашата романтична личност. 

Състав

композиция
ванилия, круша, праскова, роза, трева
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Annick Goutal

                                                            Парфюми Annick Goutal

Annick Goutal-аромат,създаден с емоция и талант.Парфюмите на тази марка представят истинското лице на своята основателка,която завещава името си на марката. Анник Гутал е била успешна пианистка и модел,но няколко обрата в живота й я водят към света на парфюмите.Със създаването на аромати ,тя преоткрива себе си.Първият парфюм на  Анник Гутал излиза на пазара през 1980г.По това време тя преживява болезнена връзка,дъщеря й страда от тежка болест,но най-накрая открива любовта и щастието с момче,с което познават от детството си.През 1977 г.,тя среща парфюмерийният дизайнер Хенри Сорсана и в следващите седем години развива своя вроден талант за усет към парфюмите.Всеки парфюм на Анник Гутал е с много специфичен аромат,вдъхновен от някой или нещо от живота на създателката.

Първите три аромата-"Folavril", "Passion" и "Eau d'Hadrien" ясно показват уникалният талант на Анник Гутал и заедно с откриването на първият салон в Сен Жермен, се появява нова звезда между марковите аромати.Всички разполагат с майсторски баланс на нотки в перфектна хармония.Много купувачи неведнъж са се изразявали,че ако опитате само веднъж аромат,сътворен от Анник Гутал,ставате вечен почитател на марката.Несравнимият аромат"Eau d'Hadrien"например е любим на Мадона,а парфюмите на Анник Гутал се ползват от още редица звезди,модни редактори и известни личности от света на модата и стила.

След смъртта си през 1999г.,Анник Гутал завещава повече от 25 уникални аромата за мъже и жени.Нейното творчество продължава дъщеря й Камил,която с помощта на Изабел Дойен се стреми към най-висше качество и поддържа философията на марката Annick Goutal,която е описана и в нейното лого: "Когато традицията стане вечна....това е истинска емоция"

Оценка Annick Goutal Petite Chérie