Annick Goutal Gardénia Passion

тоалетна вода за жени 100 мл.

Annick Goutal Gardénia Passion тоалетна вода за жени 100 мл.
Annick Goutal Gardénia Passion тоалетна вода за жени 100 мл.
100 мл.

Код: ANG0106 | Този продукт не е в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.

Информация за парфюма Annick Goutal Gardénia Passion

Дамският парфюм Annick Goutal Gardénia Passion напомня на пролетно пътуване в Япония, в сезона на цъфналите градини. Ароматите на Annick Goutal напомнят на цъфнала градина. Парфюмът Gardénia Passion издържа дълго и има съблазнителен характер. Той е един уникален букет от бели цветя.

Опияняващата същност на гардения перфектно се съчетава с тубероза и жасмин. Магическа атмосфера придава и аромата на портокалови цветчета. Annick Goutal е чудесен за използване през целия ден и особено през пролетта и лятото.

Този опияняващ аромат ще Ви пренесе в една невероятно цъфнала градина. Насладете се на Gardénia Passion от Annick Goutal.

Състав

композиция
гардения, жасмин, портокалов цвят, тубероза
Вид аромат
Цветни

За марката Annick Goutal

                                                            Парфюми Annick Goutal

Annick Goutal-аромат,създаден с емоция и талант.Парфюмите на тази марка представят истинското лице на своята основателка,която завещава името си на марката. Анник Гутал е била успешна пианистка и модел,но няколко обрата в живота й я водят към света на парфюмите.Със създаването на аромати ,тя преоткрива себе си.Първият парфюм на  Анник Гутал излиза на пазара през 1980г.По това време тя преживява болезнена връзка,дъщеря й страда от тежка болест,но най-накрая открива любовта и щастието с момче,с което познават от детството си.През 1977 г.,тя среща парфюмерийният дизайнер Хенри Сорсана и в следващите седем години развива своя вроден талант за усет към парфюмите.Всеки парфюм на Анник Гутал е с много специфичен аромат,вдъхновен от някой или нещо от живота на създателката.

Първите три аромата-"Folavril", "Passion" и "Eau d'Hadrien" ясно показват уникалният талант на Анник Гутал и заедно с откриването на първият салон в Сен Жермен, се появява нова звезда между марковите аромати.Всички разполагат с майсторски баланс на нотки в перфектна хармония.Много купувачи неведнъж са се изразявали,че ако опитате само веднъж аромат,сътворен от Анник Гутал,ставате вечен почитател на марката.Несравнимият аромат"Eau d'Hadrien"например е любим на Мадона,а парфюмите на Анник Гутал се ползват от още редица звезди,модни редактори и известни личности от света на модата и стила.

След смъртта си през 1999г.,Анник Гутал завещава повече от 25 уникални аромата за мъже и жени.Нейното творчество продължава дъщеря й Камил,която с помощта на Изабел Дойен се стреми към най-висше качество и поддържа философията на марката Annick Goutal,която е описана и в нейното лого: "Когато традицията стане вечна....това е истинска емоция"

Оценка Annick Goutal Gardénia Passion

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!