Annick GoutalEau d’Hadrien парфюмна вода за мъже

Annick Goutal Eau d’Hadrien парфюмна вода за мъже
Annick Goutal Eau d’Hadrien парфюмна вода за мъже
100 мл.

Код: ANG0388 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Annick Goutal Eau d’Hadrien
Състав

Annick Goutal Eau D’Hadrien for Men е уникален аромат за мъже, който изразява истинската същност и харизма на мъжете. Парфюмът Eau D’Hadrienе скрит в оригинална бутилка със златна капачка. Ароматът е несравним и Ви носи много емоции и енергия.

Същността на този уникален аромат е вълнуващ и Ви зарежда с нова енергия. Мъжкият аромат Annick Goutal Eau D’Hadrien е специално създаден за противоположния пол, като дава висока доза самоувереност и сексапил. Ароматите от марката Annick Goutal са световноизвестни и можете да ги носите на бизнес среща и на социално събитие.

Парфюмите от Annick Goutal представят Вашите истински чувства и се характеризират с подбрани есенции.

Състав

композиция
кипарис, иланг-иланг, сицилиански лимон, мандарина, лимон, бергамот
Вид аромат
Цитрусови, Ароматни

За марката Annick Goutal

                                                            Парфюми Annick Goutal

Annick Goutal-аромат,създаден с емоция и талант.Парфюмите на тази марка представят истинското лице на своята основателка,която завещава името си на марката. Анник Гутал е била успешна пианистка и модел,но няколко обрата в живота й я водят към света на парфюмите.Със създаването на аромати ,тя преоткрива себе си.Първият парфюм на  Анник Гутал излиза на пазара през 1980г.По това време тя преживява болезнена връзка,дъщеря й страда от тежка болест,но най-накрая открива любовта и щастието с момче,с което познават от детството си.През 1977 г.,тя среща парфюмерийният дизайнер Хенри Сорсана и в следващите седем години развива своя вроден талант за усет към парфюмите.Всеки парфюм на Анник Гутал е с много специфичен аромат,вдъхновен от някой или нещо от живота на създателката.

Първите три аромата-"Folavril", "Passion" и "Eau d'Hadrien" ясно показват уникалният талант на Анник Гутал и заедно с откриването на първият салон в Сен Жермен, се появява нова звезда между марковите аромати.Всички разполагат с майсторски баланс на нотки в перфектна хармония.Много купувачи неведнъж са се изразявали,че ако опитате само веднъж аромат,сътворен от Анник Гутал,ставате вечен почитател на марката.Несравнимият аромат"Eau d'Hadrien"например е любим на Мадона,а парфюмите на Анник Гутал се ползват от още редица звезди,модни редактори и известни личности от света на модата и стила.

След смъртта си през 1999г.,Анник Гутал завещава повече от 25 уникални аромата за мъже и жени.Нейното творчество продължава дъщеря й Камил,която с помощта на Изабел Дойен се стреми към най-висше качество и поддържа философията на марката Annick Goutal,която е описана и в нейното лого: "Когато традицията стане вечна....това е истинска емоция"

Оценка Annick Goutal Eau d’Hadrien