AnnayakeWakame Anti-Wrinkle Firming Serum активен колагенов серум

Annayake Wakame Anti-Wrinkle Firming Serum активен колагенов серум
Annayake Wakame Anti-Wrinkle Firming Serum активен колагенов серум
30 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ANN00431

Серумът за лице Annayake Wakame Anti-Wrinkle Firming Serum е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.

Характеристики:

  • помага за изглаждане на бръчки и фини линии
  • укрепва контурите на лицето
  • придава на лицето стегнатост
  • възстановява еластичността на кожата
  • възстановява свежестта и младежката красота на кожата
  • помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата
  • предотвратява появата на бръчки

Начин на употреба:
Преди употреба разклатете добре. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно. Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
anti-age, повдигане, ревитализация, възстановяване на плътността, подсилване
Кога да се нанася
дневен и нощен
Активни вещества
хиалуронова киселина, колаген

Annayake, водеща японска марка за мода, козметика и не на последно място парфюми, споделяща със западния свят своя изискан японски подход към живота. Марката е придобила популярност по целия свят сред най-взискателните клиенти, поставящи акцент върху прецизността, финеса и оригиналността.

Марката Annayake е основана през 1988 година, но корените й датират от много по назад в миналото. Подходът на марката за развитието на всички продукти в действителност носи белезите на уважение към хилядолетната традиция на японската прецизност. В същото време Annayake винаги взема под внимание промените в начина на живот и очакванията на своите клиенти, и козметиката, парфюмите и другите продукти са перфектно съчетание на най-доброто от древната култура с най-новите тенденции и практики.

Първият парфюм Annayake е предложен на пазара през 2000 г. и днес асортиментът на марката включва две дузини уникални и съвършено съчетани аромати за мъже и жени. Над ароматните композиции, представляващи атрактивна среща на Изтока със Запада, са работили реномирани дизайнери на аромати като Lucas Sieuzac (Лукас Сюзак), Emilie Bevierre Coppermann (Емили Бивиер Коперман), Christophe Raynaud (Кристоф Рейно) и Martine Pallix (Мартин Паликс).

Annayake означава цяло ново измерение на аромата, основан на опита от успешното присъствие в света на козметиката, обрисуващ концепцията „цялостна красота“.