Annayake Purifying Concetrateпочистващ концентрат за оксигенация на кожата

Annayake Purifying Concetrate почистващ концентрат за оксигенация на кожата
Annayake Purifying Concetrate почистващ концентрат за оксигенация на кожата
20 мл.
61,90лв

Код: ANN00229 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 8.06.2020 г.
Лично получаване
петък 5.06.2020 г.

Описание на продукта Annayake Purifying Concetrate
Характеристика

Почистващият концентрат за оксигенация на кожата ще й позволи да диша свободно и ще й даде желаната доза енергия и детоксикация в едно. Ако чувствате, че лицето ви се „задушава“ и изглежда бледо, нанесете концентрирания серум и помогнете на уморените кожни клетки да възвърнат силата си.

Характеристики:

  • ефективно измива, оксигенира и стимулира кожата
  • регенерира клетките на кожата и удължава живота им
  • подобрява защитната система на клетките
  • има детоксикиращо действие
  • подходящ за всекидневна грижа

Съставки:

  • сол Нигари – спомага за обновяването на клетките

Начин за нанасяне:
Смесете 2-3 капки от концентрата с крем на марката Annayake. Нанесете сместа равномерно върху кожата на лицето и шията. Използвайте еднократно, при нужда или като интензивна грижа продължително време. Не ползвайте серума самостоятелно.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, озаряване, ревитализация
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката Annayake

Annayake, водеща японска марка за мода, козметика и не на последно място парфюми, споделяща със западния свят своя изискан японски подход към живота. Марката е придобила популярност по целия свят сред най-взискателните клиенти, поставящи акцент върху прецизността, финеса и оригиналността.

Марката Annayake е основана през 1988 година, но корените й датират от много по назад в миналото. Подходът на марката за развитието на всички продукти в действителност носи белезите на уважение към хилядолетната традиция на японската прецизност. В същото време Annayake винаги взема под внимание промените в начина на живот и очакванията на своите клиенти, и козметиката, парфюмите и другите продукти са перфектно съчетание на най-доброто от древната култура с най-новите тенденции и практики.

Първият парфюм Annayake е предложен на пазара през 2000 г. и днес асортиментът на марката включва две дузини уникални и съвършено съчетани аромати за мъже и жени. Над ароматните композиции, представляващи атрактивна среща на Изтока със Запада, са работили реномирани дизайнери на аромати като Lucas Sieuzac (Лукас Сюзак), Emilie Bevierre Coppermann (Емили Бивиер Коперман), Christophe Raynaud (Кристоф Рейно) и Martine Pallix (Мартин Паликс).

Annayake означава цяло ново измерение на аромата, основан на опита от успешното присъствие в света на козметиката, обрисуващ концепцията „цялостна красота“.

Оценка Annayake Purifying Concetrate