Annayake Anti-Stressконцентрат за уморена кожа

Annayake Anti-Stress концентрат за уморена кожа
Annayake Anti-Stress концентрат за уморена кожа
20 мл.
61,90лв.

Код: ANN00228 | в наличност повече от 5 бр.
1
Подарък за вас
Поръчайте продукти за над 90 лв. и изберете перфектния си подарък от кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 14.07.2020 г.
Лично получаване
вторник 14.07.2020 г.

Описание на продукта Annayake Anti-Stress
Характеристика

Ежедневният стрес може да нанесе вреда не само на психиката, но и на кожата ви. За първото ще ви помогне разходка сред природата, а за лицето и деколтето ви ще се погрижи концентратът за уморена кожа Annayake Anti-Stress. Той прониква дълбоко в кожата, ефективно я ревитализира и премахва всички признаци на умора, за да бъде тя отново красива и жизнена.

Характеристики:

  • премахва стреса и видимите признаци на стареене на кожата
  • ревитализира, тонизира и омекотява кожата
  • подходящ за всекидневна грижа

Съставки:

  • екстракт от кибизоку

Начин за нанасяне:
Смесете 2-3 капки от концентрата с любимия си крем Annayake. Нанесете равномерно върху лицето и шията. Използвайте като интензивна грижа продължително време или по всяко време при нужда. Не ползвайте серума самостоятелно.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
антистрес, ревитализация
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката Annayake

Annayake, водеща японска марка за мода, козметика и не на последно място парфюми, споделяща със западния свят своя изискан японски подход към живота. Марката е придобила популярност по целия свят сред най-взискателните клиенти, поставящи акцент върху прецизността, финеса и оригиналността.

Марката Annayake е основана през 1988 година, но корените й датират от много по назад в миналото. Подходът на марката за развитието на всички продукти в действителност носи белезите на уважение към хилядолетната традиция на японската прецизност. В същото време Annayake винаги взема под внимание промените в начина на живот и очакванията на своите клиенти, и козметиката, парфюмите и другите продукти са перфектно съчетание на най-доброто от древната култура с най-новите тенденции и практики.

Първият парфюм Annayake е предложен на пазара през 2000 г. и днес асортиментът на марката включва две дузини уникални и съвършено съчетани аромати за мъже и жени. Над ароматните композиции, представляващи атрактивна среща на Изтока със Запада, са работили реномирани дизайнери на аромати като Lucas Sieuzac (Лукас Сюзак), Emilie Bevierre Coppermann (Емили Бивиер Коперман), Christophe Raynaud (Кристоф Рейно) и Martine Pallix (Мартин Паликс).

Annayake означава цяло ново измерение на аромата, основан на опита от успешното присъствие в света на козметиката, обрисуващ концепцията „цялостна красота“.

Оценка Annayake Anti-Stress