Anna Sui Forbidden Affair

тоалетна вода за жени 75 мл.

Anna Sui Forbidden Affair тоалетна вода за жени  75 мл.
Anna Sui Forbidden Affair тоалетна вода за жени  75 мл.
75 мл.
59,90лв

Код: ASU0113 | Повече от 5 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
Anna Sui Forbidden Affair
75 мл. | 59,90лв

Информация за парфюма Anna Sui Forbidden Affair

"Forbidden Affair" е нов аромат от дизайнерката Anna Sui, която при създаването на тази великолепна композиция се е вдъхновила от вълшебната страна на сънищата, приказките и фантазиите. В този свят всяко момиче може да се почувства като принцеса, която е започнала опасен и забранен любовен роман с принца на своите мечти. Ароматът "Forbidden Affair" отразява Вашите копнежи и страстни представи, които не сте и подозирали, че носите в себе си.

"Forbidden Affair" на Anna Sui разказва романтичната приказка на въображението Ви чрез нотките от свеж лимон, червен и черен касис, които бавно се развиват чак до сърцето от малина, листенца от роза и нар. Примамливото и донякъде загадъчно ухание на парфюма обаче не е толкова невинно, колкото изглежда на пръв поглед. Интересните акорди от виолетка, кедър и мускус създават съблазнителна основа, която ще Ви осигури вниманието на Вашия принц на веки веков.

"Forbidden Affair" на Anna Sui притежава и вълшебен флакон, чиято красота надминава всичко в света. Изключително въздействащата форма и прозрачното стъкло предизвикват у всеки представата за великолепие, лукс и тайнствен свят на далечни фантазии. Кутийката, чиято задача е да съхранява това виолетово бижу, е изработена в същия цвят и със същите мотиви като флакона. Ако познавате някоя принцеса, на която обаче й липсва собствено ухание от забранени изкушения, не се колебайте и й го подарете. Със сигурност с удоволствие ще Ви се отблагодари.  

Anna Sui е американска дизайнерка, прославила се със своите игриви, цветни и оригинални предложения. Жената, облечена в конфекция от Anna Sui, не може да остане незабелязана. Същото важи и за ароматите й. Парфюмите "Anna Sui" са палави, младежки и оригинални. Ще привлекат вниманието на всеки, който търси в живота различен стил, идеи и поглед към света. Anna Sui отделя внимание на красивите ухания и на съвършения външен вид на опаковките и флаконите. Те са същите като дрехите й. Цветни, игриви и необуздани, като че са извадени от царството на приказките.

Приказно красивото ухание "Forbidden Affair" на Anna Sui разказва собствена история. Сдобийте се с аромата на изкушенията и забранената любов и влезте в цветния свят на Anna Sui, където красотата и стилът винаги побеждават над скуката и сивотата! 

Състав

глава
касис, черен касис
сърце
малина, нар, роза
база
кедър, мускус, теменуга
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Anna Sui

Anna Sui (Ана Суи) е американски моден дизайнер от азиатски произход, която е известна предимно със своите оригинални бохемски колекции. Anna е родена през 1964 г. в Мичиган и още от младежките си години се интересува от света на модата.

След завършване на образованието си по дизайн, Anna успява да получи работа във фирма за спортни облекла. Нейната мечта е дизайн на свободна практика и скоро започва да работи върху своята първа колекция. Първото й ревю е през 1991 г. и оттогава звездният път на Anna Sui тръгва стръмно нагоре.

В творбите си Anna Sui комбинира нетрадиционни шаблони, орнаменти и цветове - каквито са и оригиналните флакони на парфюмите, с които Anna обогатява своите колекции. Ароматите Anna Sui са много женствени, оптимистични и игриви. Ще ги оценят всички палави девойки и зрели жени с младежка душа и ентусиазъм за живот.

Оценка Anna Sui Forbidden Affair

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!