Amouage Reflection парфюмна вода за жени

4×
Amouage Reflection парфюмна вода за жени
Amouage Reflection парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
587,00лв.

Спестете 48%
100 мл.
303,00лв.

Код: AMU0148 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Amouage Reflection
Състав

Приятно охлаждане като бучки лед, падащи на дъното на чашата. И така може да се опише усещането от кристално чистата дамска парфюмна вода Amouage Reflection. Тя е ароматен израз на разфокусираното отражение на цветя върху водната повърхност. Достатъчно е едно вдъхване и мигом ще си създадете нова зависимост.

  • освежаващ цветен аромат със зелени и водни нотки
  • аромат, създаден за пролетта и лятото
  • представен през 2007 г.

Съставки на аромата
Комбинацията от оросени цветове на фрезия и магнолия с пудрена нежност на виолетки представлява едно изключително нежно съчетание на невероятно лек дамски аромат. Благодарение на тропическите зелени листа, цветове иланг-иланг и сладък дълбок жасмин можете да си почивате в сянката на градината и необезпокоявани да се наслаждавате как амбрата, кедърът и сандаловото дърво се сливат с кожата ви.

История на аромата
Ароматът Amouage Reflection е перфектен избор за летните месеци. Още на пръв поглед флаконът подсказва, че вътре се крие освежаваща ароматна композиция, чийто автор е парфюмеристът Морис Русел (Maurice Roucel).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Reflection4