Amouage Opus IIпарфюмна вода тестер унисекс

Amouage Opus II парфюмна вода тестер унисекс
Amouage Opus II парфюмна вода тестер унисекс
100 мл.

Код: AMU0231 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете безплатен подарък от 12 страхотни варианта в кошницата ви към поръчката си над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Информация за парфюма Amouage Opus II

Необикновената и величествена fougere парфюмна вода Amouage Opus II е вдъхновена от аромата на старите книги, тъмните дървени полици и античните кожени кресла. Тази парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, скрива в себе си непреходна класика и истинска елегантност и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Парфюмната вода Opus II принадлежи към луксозната колекция на марката Amouage. Library Collection включва десет парфюма, създадени като непреходни във времето ароматни приключения, които не отчитат моменталните модни тенденции. Всеки от забележителните, великолепни аромати от тази колекция, славна със своята цялостност, оригиналност и майсторство, е вдъхновен от спомените и значимите постижения по пътя на човека през живота. Парфюмните води Opus са означени с “кодове” от I до X, показателни за статуса им като цялостна творба в рамките на по-голямата колекция. Не се поддават на обикновена класификация, не отчитат пола и позволяват на притежателя им да създаде своята уникална история. Колекцията аромати Library Collection е поетична почит към изкуството да се живее.

Amouage Opus II е необикновено привлекателна и подсилваща вродената харизма на своя притежател. Уханието първо се отваря с тонове на лавандула, абсент, розов лавър и пипер, който още в увода разкрива, че това е вълнуващ пикантен аромат. Тези съблазнителни тонове постепенно се развиват към самото сърце на аромата, в което ви очароват сладката канела в комбинация с противоположния кардамон. Нежно ще ви погалят тоновете на фина роза и жасмин. В базата на аромата Amouage Opus II проникват есенциите на скъпоценния мускус, греещия кедър и екзотичното пачули. Упоителните тамян и кехлибар са вълнуващият завършек на тази композиция, която има невероятна издръжливост.

Унисекс ароматът Amouage Opus II не налага нищо на притежателя си и му оставя свободата сам да създава своята собствената история. Отдава почит на изкуството да се живее и е много вдъхновяващ. Парфюмната вода Amouage Opus II е подходяща за всеки, който не се страхува да покаже на света своето отношението и разбиране за живота. Opus II е подходяща за ден и вечер и то през цялата година. Ще оцените нейния греещ аромат най-вече в хладните месеци. Винаги ще предостави на своя притежател докосване с непреходната класика и със своята уникалност, изпълнена със смисленост, надеждно ще му помогне да се открои от тълпата.

Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Флаконът Opus II с привлекателно заоблени форми в красив млечен цвят, със златни декоративни елементи, вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатство. Опаковката допълва особено стилова, с фина простота, изискана бяла кутийка с оригинално изображение на печат.

Amouage Opus II - вдъхновена от аромата на старите книги, тъмните дървени полици и античните кожени кресла.

Състав

глава
абсент, лавандула, пипер
сърце
жасмин, канела, кардамон, роза
база
кедър, кехлибар, мускус, пачули, тамян
Вид аромат
Ориенталски

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Opus II

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!