Amouage Myths

крем за ръце за жени мл.

Amouage Myths крем за ръце за жени  мл.
Amouage Myths крем за ръце за жени  мл.
152,10лв.

Код: AMU4329 | Повече от 5 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Купете всички нишови аромати на марката Amouage сега с 15% отстъпка. За да използвате отстъпката въведете код amo15bg в кошницата за покупки. Потопете се в луксозния свят на нишовите парфюми Amouage.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 29.05.2019 г.
Amouage Myths
| 152,10лв.

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Myths

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!