Amouage Honour

парфюмна вода (3 пъти пълнеж) за жени 3 x 10 мл.

Amouage Honour парфюмна вода (3 пъти пълнеж) за жени  3 x 10 мл.
Amouage Honour парфюмна вода (3 пъти пълнеж) за жени  3 x 10 мл.
3 x 10 мл.

Код: AMU3701 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.

Информация за парфюма Amouage Honour

Луксозната парфюмна вода за жени Amouage Honour представлява драматична любовна история, която се разказва от букет от най-интригуващите цветя. Дамският аромат Honour е вдъхновен от историята за истината, красотата, поетичната любов и страданието на Мадам Бътерфлай.

Увлекателен разказ, който така живо резонира през поколенията и се крие в дамската парфюмна вода Amouage Honour, която с помощта на цветята, улавя в себе си всички нюанси на романтичната любов. Това е много богат, пищен букет, събран от тубероза, която представлява непрестанна опасност, после от омагьосващ жасмин, който символизира верността, гардения, която олицетворява тайната любов и от момина сълза, която означава чистота на сърцето. Изразителният аромат на кориандър означава невинност. Тази история, преразказвана от цветята, е пълна с драматизъм, емоции и скръб. Заключението се представя от тамян и кожа.

Тези есенции заедно символизират трагичния край на легендарната романтична история.
Красивият флакон, изработен от бял кристал, символизира скръб, невинност и идеята за вечността. Капачката на флакона е в златен цвят от кристал Сваровски. Смайващата парфюмна вода Amouage Honour е подходяща за страстни жени с романтична душа, които на се страхуват да проявят своите чувства наяве. Красотата и болката от любовта, въплътени в този аромат, ще ви превземат изцяло и ще припомнят колко е важно напълно да изживеете своята страст.

Състав

глава
кориандър, пипер, ревен
сърце
гардения, жасмин, карамфил, момина сълза, тубероза
база
ветивер, кехлибар, кожа, опопонакс, тамян
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Honour

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!