Amouage Gold парфюмен екстракт за жени

1×
Amouage Gold парфюмен екстракт за жени
Amouage Gold парфюмен екстракт за жени
50 мл.

Код: AMU4367 | Този продукт не е в наличност

Описание Amouage Gold
Състав

Amouage Gold е класически ориенталски аромат за жени с интензивна цветна страна и изразителен мускусен акорд. Тази уникална парфюмна вода от независимата луксозна марка парфюми, установена в Лондон и черпеща вдъхновение от богатото и разнообразно наследство на родното си място в Султаната Оман, е обилно пищна и изискана и както всички парфюми Amouage се характеризира с абсолютно уникална вдъхновяваща способност.

Amouage Gold за жени с висока концентрация е въобще първият аромат на марката Amouage. Легендарният дизайнер на аромати Ги Робер (Guy Robert) е създал този парфюм за взискателни жени за ползване при най-значимите и най-луксозните вечерни събития. Главата на Amouage Gold се отваря от тоновете на роза, момина сълза и тамян. В сърцето очароват смирна, корен от ирис и жасмин. Ориенталската база на аромата Gold е създадена от акордите на амбра, мускус от цивета, мускус, кедър и сандалово дърво.

Amouage Gold е създаден, защото всяка жена има нужда да притежава поне един абсолютно неповторим луксозен парфюм, с който се чувства като прекрасна femme fatale, слизаща в пленителна сатенена роба по широкото декорирано стълбище към огромната бална зала, пълна със светлина и възхитени погледи. С помощта на съставки от най-висок клас, Ги Робер е създал именно такъв парфюм. Интензивно цветен, с чувствен мускус, луксозният ориенталски дървесен парфюм Amouage Gold е определен от самия му творец за върховна гордост на собствената му кариера.

Парфюмът Amouage Gold ще бъде оценен от жени, които жадуват за луксозни тържествени моменти, когато искат напълно да заблестят със своята красота и превъзходство. Завинаги ще привлече тези, които обичат класически, изтънчени, ориенталски цветни аромати с чувствено докосване на мускус, и ще се хареса, разбира се, на всяка дама, която умее да оцени истинското качество, лукс и прецизност на всеки етап от производството на парфюма. Gold е идеален за специални вечерни събития и заради своя изключителен лукс, елегантност и превъзходства е най-добрият подарък за жената на вашето сърце. Ще достави усещането за “блясване на червения килим”, за което поне понякога копнее всяка жена.

Освен завладяващите аромати, които са резултат на производствения процес по най-строгите стандарти за качество, всички парфюми на марката Amouage заинтригуват със своите изключително луксозни опаковки. Завладяващият флакон на аромата Amouage Gold в красив матово златен цвят със златни декоративни елементи вдъхновява с елегантния, изтънчен дизайн, показателен за богатството. Опаковката допълва особено стилова и фина изящна кутийка, отново със златни елементи.

Amouage Gold - очарователен, богат, изящен класически ориенталски аромат за най-необикновените вечери, изпълнени с лукс и възхищение.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
тамян, роза, момина сълза
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, ирис и корен, смирна
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, мускус, кехлибар, сандалово дърво, мускус от цивета
Вид аромат
Цветни, Алдехидни

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Gold1