Amouage Epic

парфюмна вода (1 бр. зареждащ се + 2 бр. пълнеж) за мъже 3 x 10 мл.

Amouage Epic парфюмна вода (1 бр. зареждащ се + 2 бр. пълнеж) за мъже 3 x 10 мл.
Amouage Epic парфюмна вода (1 бр. зареждащ се + 2 бр. пълнеж) за мъже 3 x 10 мл.
289,00лв.

Спестете 43%
3 x 10 мл.
165,00лв.

Код: AMU3535 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Изберете удивителен подарък в кошницата при поръчка над 80 лв.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 24.07.2019 г.
Amouage Epic
3 x 10 мл. | 165,00лв.

Информация за парфюма Amouage Epic

Необикновената и изключително изтънчена парфюмна вода за мъже Amouage Epic празнува красотата на Ориента и едновременно символизира свързването на Близкия и Далечния Изток Ароматът Epic е покана за екзотично опасно пътешествие, което успешно ще изминат само най-силните и най-смелите.

Уводните тонове на парфюмната вода Epic буквално преливат с тамян и подправки. Кардамонът и индийското орехче леко си поиграват с вашите сетива и постепенно започват да ви поразкриват тайните на композицията на целия парфюм. Тъмните и пищни елементи на парфюмната вода се свързват с дървесни тонове и опиянителния розов пипер. Смирна, пачули и мускус ще подсилят вашето ненаситно желание за приключения.

Оставете се на изкушението на тоновете на непознатото и пробудете в себе си жаждата за приключения. Станете омаен магнит за жените, които жадуват да узнаят истинската дълбочина. Грееща страст, опасна нощ и чувственост - такава е завладяващата парфюмна вода Amouage Epic, която оставя примамлива следа на тайнството, което копнее да бъде разкрито. Предложена е на пазара през 2009 година.

Състав

глава
индийско орехче, кардамон, кимион, мирта, розов пипер, тамян, цвете мушкато, шафран
сърце
смирна
база
агарово дърво, боброва, кедър, кожа, мускус, пачули, сандалово дърво, тамян
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Amouage

Разкошните аромати Amouage характеризира невероятна уникалност и цялостна отличителна елегантност. Луксозната марка на тези нишови парфюми днес има седалище в Лондон, но нейните корени се разпростират далеко в Близкия изток.

Amouage черпи вдъхновение от богатото и пъстро наследство на родното си мястото – Султаната Оман. Марката е основана през 1983 година от Негово височество Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid (Саид Хамад бин Хамуд Ал Бусайди), потомък на оманското кралско семейство, с идеята да възроди славата на арабските аромати. Философията на марката е сътворение на парфюми c истински ценности на изкуството. Amouage избира стриктно само най-качествените екзотични съставки – сребърен тамян от Оман, рядък вид оманска роза или смирна.

Нишовите парфюми Amouage се композират в южнофренския Грас, считан за световна столица на парфюмите и предлагат гаранция на най-високите стандарти. Впоследствие уханията пътуват до Оман, където приблизително два месеца се извършва мацерация на съставките. На края всички парфюми Amouage преминават най-стриктен контрол на качеството и се опаковат почти изцяло на ръка.

Оценка Amouage Epic

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!