American CrewShave & Beard Moisturizing Shave Cream хидратиращ крем за бръснене за нормална и суха кожа

American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream хидратиращ крем за бръснене за нормална и суха кожа
American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream хидратиращ крем за бръснене за нормална и суха кожа
22,40лв.
150 мл.
Повече от 5 бр. са в наличност | Код: ACR1457

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

1
Подарък за вас
Козметика и електрически уреди за мъже сега без такса доставка при покупка над 50 лв.
Еконт
още утре сряда 8.12.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 8.12.2021 г.

Продуктът за бръснене American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.

Характеристики:

  • гладко бръснене по традиционен начин
  • предотвратява раздразнение на кожата
  • хидратира и не изсушава кожата

Характеристика

Консистенция
крем
Тип кожа на лицето
нормална, за всеки тип кожа, суха

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.