American Crew Shaving

гел за бръснене за чувствителна кожа на лицето

American Crew Shaving гел за бръснене  за чувствителна кожа на лицето
American Crew Shaving гел за бръснене  за чувствителна кожа на лицето
American Crew Shaving гел за бръснене  за чувствителна кожа на лицето
150 мл.
22,90лв.

Код: ACR1456 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 12.12.2018 г.
American Crew Shaving
150 мл. | 22,90лв.

Информация за козметикатаAmerican Crew Shaving

Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът American Crew Shaving Shaving не може да липсва във вашия козметичен несесер.

Характеристики:

  • помага за гладкото и прецизно бръснене
  • предотвратява раздразнение на кожата
  • хидратира и не изсушава кожата

Характеристика

Консистенция
гел
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа, включително и чувствителна, чувствителна

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.