American Crew Hair & Body 3-IN-1подаръчен комплект (за коса и тяло) за мъже

American Crew Hair & Body 3-IN-1 подаръчен комплект (за коса и тяло) за мъже
American Crew Hair & Body 3-IN-1 подаръчен комплект (за коса и тяло) за мъже
подаръчен комплект (за коса и тяло) за мъже

Код: ACR02119 | Този продукт не е в наличност

Styling Fiber моделираща гума силна фиксация 85 гр. + Hair & Body 3-IN-1 шампоан за тяло и коса 250 мл.

Характеристика

Консистенция
компактен
Тип коса
всички видове коса
Ефект
Фиксация, Хидратация, регенерация
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката American Crew

p>American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Hair & Body 3-IN-1