American Crew Fortifying Serum укрепващ серум

American Crew Fortifying Serum укрепващ серум
American Crew Fortifying Serum укрепващ серум
Ново
100 мл.
38,90лв.

Код: ACR02171 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание American Crew Fortifying Serum
Характеристика

Продуктът без изплакване American Crew Fortifying Serum предоставя на вашата коса необходимите грижи, които й липсват.

Характеристики:

  • увеличава гъстотата и здравината на косата
  • предотвратява цъфтене на краищата
  • качествено подобрява структурата на косъма

Начин на употреба:
Не изплаквайте.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Плътност и жизненост, обем на косата, Предотвратяване на цъфтежите
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Fortifying Serum