American Crew Classic крем за коса лека фиксация

American Crew Classic крем за коса лека фиксация
American Crew Classic крем за коса лека фиксация
250 мл.

Код: ACR1318 | Този продукт не е в наличност

Описание American Crew Classic
Характеристика

Продуктът за стайлинг American Crew Classic е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса.

Характеристики:

  • улеснява стилизирането
  • не слягва косата
  • придава на косата безупречен обем и форма

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Характеристика

Консистенция
крем
Тип коса
фина коса
Ефект
Плътност и жизненост, обем на косата, подсилване
Тип на скалпа
нормален скалп
Дължина на косата
къса коса, дълга коса
Ниво на задържане
слаба фиксация

За марката American Crew

American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.
David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.
American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.
Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

Оценка American Crew Classic