Ambientair Mise-en-Scéne Time to Celebrate aроматизиращ дифузер с пълнител

Ambientair Mise-en-Scéne Time to Celebrate aроматизиращ дифузер с пълнител
Ambientair Mise-en-Scéne Time to Celebrate aроматизиращ дифузер с пълнител
200 мл.
78,50лв.

Код: ABI01650 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 5.03.2021 г.

Информация за парфюма Ambientair Mise-en-Scéne Time to Celebrate
Състав

Ароматизиращият дифузер Ambientair Mise-en-Scéne Time to Celebrate представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор.

Характеристики:

  • плодов аромат
  • сладък аромат
  • гурме аромат
  • празничен аромат

Състав:

  • не съдържа алкохол

Начин на употреба:
Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.

Състав

композиция
ябълка, карамел, мускус
Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Видове аромати за дома
сладък, плодов, гурме аромат
Вид арома дифузер
пръчка

За марката Ambientair

Няма по-добро чувство от това да се върнете у дома след тежък ден, да съблечете палтото, да затворите вратата и веднага да ви лъхне приятният аромат на дома. Точно затова е създадена марката Ambientair, която си е поставила за цел да произвежда най-приятните аромати за дома и офиса. Преценете сами дали е успяла.

Историята на ароматите Ambientair започва през 1997 г. с основаването на марката в Испания. Макар и толкова години по-късно, всички ароматни съкровища продължават да се създават на същото място, фирмата си произвежда всичко сама, купувайки суровини само от проверени доставчици със сертификат за качество. При производството се обръща сериозно внимание на околната среда, дървото за дифузерите идва от устойчиви гори и всички опаковки на марката Ambientair са от рециклирани материали.

Днес ароматите Ambientair придават приятна атмосфера на домовете в повече от 45 страни по света. Едни от любимите продукти са ароматите за дрехи Ambientair, които освобождават уханието постепенно и са много подходящи за дрешници, шкафове за обувки, куфари или спортни чанти. Цялото помещение незабавно се изпълва с аромат от дифузера с пълнител Ambientair, който се предлага в множество варианти, или ароматната свещ Ambientair, която гори в продължение на дълги часове.

Оценка Ambientair Mise-en-Scéne Time to Celebrate