Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot aроматизатор за гардероб

Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot aроматизатор за гардероб
Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot aроматизатор за гардероб

Код: ABI01425 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot
Състав

Ароматизаторът за гардероб Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot ще внесе във вашия скрин дълготрайна свежест. Ароматизаторът за гардероб постепенно освобождава аромат във въздуха и прави всичко ухаещо – гардероба, шкафа за обувки или спортната чанта.

Характеристики:

  • дървесен аромат
  • цитрусови аромати

Начин на употреба:
Ползвайте съгласно приложената инструкция.

Състав

композиция
сандалово дърво, бергамот
Видове аромати за дома
дървесен, цитрусов

За марката Ambientair

Няма по-добро чувство от това да се върнете у дома след тежък ден, да съблечете палтото, да затворите вратата и веднага да ви лъхне приятният аромат на дома. Точно затова е създадена марката Ambientair, която си е поставила за цел да произвежда най-приятните аромати за дома и офиса. Преценете сами дали е успяла.

Историята на ароматите Ambientair започва през 1997 г. с основаването на марката в Испания. Макар и толкова години по-късно, всички ароматни съкровища продължават да се създават на същото място, фирмата си произвежда всичко сама, купувайки суровини само от проверени доставчици със сертификат за качество. При производството се обръща сериозно внимание на околната среда, дървото за дифузерите идва от устойчиви гори и всички опаковки на марката Ambientair са от рециклирани материали.

Днес ароматите Ambientair придават приятна атмосфера на домовете в повече от 45 страни по света. Едни от любимите продукти са ароматите за дрехи Ambientair, които освобождават уханието постепенно и са много подходящи за дрешници, шкафове за обувки, куфари или спортни чанти. Цялото помещение незабавно се изпълва с аромат от дифузера с пълнител Ambientair, който се предлага в множество варианти, или ароматната свещ Ambientair, която гори в продължение на дълги часове.

Оценка Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot