Alterna Caviar Anti-Aging извайващ спрей за структура и блясък

Alterna Caviar Anti-Aging извайващ спрей за структура и блясък
Alterna Caviar Anti-Aging извайващ спрей за структура и блясък
160 мл.

Код: ALN02371 | Този продукт не е в наличност

Описание Alterna Caviar Anti-Aging
Характеристика

Характеристики:

  • въздейства от корените към краищата
  • придава на косата обем и гъвкавост
  • естествено фиксира
  • защита от UV лъчите

Начин на употреба:
Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.

Характеристика

Ефект
Оформяне и текстура, Фиксация, обем на косата, Термична защита
Дължина на косата
дълга коса

За марката Alterna

Натурална. Доказана. Професионална. Това е луксозната грижа за косата Alterna, благодарение на която вече не е нужно да избирате между професионално, клинично доказано лечение и продукти с натурални съставки. Сега можете да ги имате едновременно. Без компромиси.

Alterna е основана през 1997 г. Оттогава тя прокарва нов подход към грижата за косата, изграждайки репутацията си върху резултатите, а не обещанията. Всички продукти на Alterna са напълно без парабени, сулфати и други тежки добавки. Вместо това те съдържат висококачествени и редки съставки като луксозен хайвер или бамбук.

Всеки ще намери своята перфектна грижа за косата, която отговаря на неговите нужди сред продуктите на Alterna. Независимо дали имате къдрици, на косата ви липсва обем или имате сухи и увредени кичури, шампоанът Alterna няма да ви подведе. Той съдържа екстракт от хайвер, който възстановява влагата във влакната на косата, придава еластичност и оставя косата ослепително блестяща. Уникалният патентован AGE-CONTROL COMPLEX® помага за намаляване на симптомите на стареене на косата.

Оценка Alterna Caviar Anti-Aging