Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling защитен спрей за топлинно третиране на косата

4×
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling защитен спрей  за топлинно третиране на косата
Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling защитен спрей  за топлинно третиране на косата
Thermal Protector 200 мл.

Код: ALF01445 | Този продукт не е в наличност

Описание Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling
Характеристика

Перфектно изсушената със сешоар, обработена с преса или накъдрена коса изглежда красива. Топлинното третиране обаче съсипва косъма и го унищожава. На помощ идва защитният спрей за топлинно третиране на косата Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling, който обвива влакното на косъма с невидим филм и го предпазва. Освен това е с невероятен аромат, а игривият му дизайн ще направи деня ви прекрасен още от сутринта. 

Характеристики:

  • предпазва косата от увреждане при третиране със сешоар, преса или при къдрене
  • благодарение на сухите му съставки, косъмът не се овлажнява прекалено
  • има приятен аромат, който ще се хареса както на жените, така и на мъжете
  • предпазва косата от свободните радикали
  • запазва кератина вътре в косъма

Съставки:

  • екстракт от маслена моринга – удължава усещането за чиста коса и неутрализира неприятните миризми

Начин за нанасяне:
Напръскайте спрея върху мокра или суха коса. След това изсушете косата със сешоар, накъдрете или оформете с преса както обикновено. Не изплаквайте.  

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Ефект
Термична защита

За марката Alfaparf Milano

Козметика Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - професионализъм и италиански стил в грижата за косата. Alfaparf Milano е водеща марка на професионални продукти за коса от Италия. Средства за грижа за косата, стайлинг и бои за коси – това се развива вече 30 години в сътрудничество с водещи световно известни фризьори и салони за красота. Зад всеки продукт стоят най-съвременните технологии и дълбоко познаване на пазара и потребностите на професионалистите за коса и всички останали потребители.
Всичките продукти на марката Alfaparf Milano се характеризират с най-високо качество, благодарение на дългосрочната научноизследователска дейност и сертифицирани иновации. Както подсказва името на една от най-значимите модни столици в света включено в наименованието, марката Alfaparf Milano е гаранция за следването на най-новите тенденции.
Alfaparf Milano, част от група Alfaparf, истинския международен магнат в областта на козметичните продукти с най-висок стандарт, разширява своето вдъхновение с италианския стил и креативност по целия свят. На милиони потребители от Европа чак до Азия тя доставя луксозна грижа за косата от всеки тип с незабавно видим и дълготраен ефект.  Професионални фризьори на четири континента ползват най-модерните и най-напредничавите стилизиращи продукти на тази марка.
Ако искате да пожелаете на своята коса качествена грижа и стилизиране в италиански стил, не може да сгрешите, когато изберете от широкия асортимент шампоани, балсами, регенериращи маски, възстановяващи серуми, стилизиращи гелове, лакове, восъци и други продукти на марката Alfaparf Milano за всяка нужда на вашата коса.
Alfaparf Milano, това е всекидневно усилие за това, вашата коса да получи само най-доброто. В сътрудничество с професионалисти за коса от цял свят. Гордо и със страст...

Оценка Alfaparf Milano Style Stories The Range Pre-Styling4