Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray

спрей за коса екстра силна фиксация

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray спрей за коса екстра силна фиксация
Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray спрей за коса екстра силна фиксация
Sculpting Hairspray 250 мл.

Код: ALF01441 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray
Sculpting Hairspray 250 мл.

Проследяване на наличността на стока

Описание на продукта Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray

Фиксиращият препарат Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray придава на вашата прическа желаната форма и обем.

Характеристики:

  • екстра силна фиксация
  • запазва гъвкавостта и не смачква косата
  • солидно фиксира всички типове коса и прически
  • придава обем от корените
  • дълготраен ефект, на който можете да разчитате
  • не слепвя косата и не я смачква

Начин на употреба:
Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.

Характеристика

Ефект
Оформяне и текстура, Повече обем на косата, Фиксация
Консистенция
спрей

За марката Alfaparf Milano

Козметика Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - професионализъм и италиански стил в грижата за косата. Alfaparf Milano е водеща марка на професионални продукти за коса от Италия. Средства за грижа за косата, стайлинг и бои за коси – това се развива вече 30 години в сътрудничество с водещи световно известни фризьори и салони за красота. Зад всеки продукт стоят най-съвременните технологии и дълбоко познаване на пазара и потребностите на професионалистите за коса и всички останали потребители.
Всичките продукти на марката Alfaparf Milano се характеризират с най-високо качество, благодарение на дългосрочната научноизследователска дейност и сертифицирани иновации. Както подсказва името на една от най-значимите модни столици в света включено в наименованието, марката Alfaparf Milano е гаранция за следването на най-новите тенденции.
Alfaparf Milano, част от група Alfaparf, истинския международен магнат в областта на козметичните продукти с най-висок стандарт, разширява своето вдъхновение с италианския стил и креативност по целия свят. На милиони потребители от Европа чак до Азия тя доставя луксозна грижа за косата от всеки тип с незабавно видим и дълготраен ефект.  Професионални фризьори на четири континента ползват най-модерните и най-напредничавите стилизиращи продукти на тази марка.
Ако искате да пожелаете на своята коса качествена грижа и стилизиране в италиански стил, не може да сгрешите, когато изберете от широкия асортимент шампоани, балсами, регенериращи маски, възстановяващи серуми, стилизиращи гелове, лакове, восъци и други продукти на марката Alfaparf Milano за всяка нужда на вашата коса.
Alfaparf Milano, това е всекидневно усилие за това, вашата коса да получи само най-доброто. В сътрудничество с професионалисти за коса от цял свят. Гордо и със страст...