Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative подаръчен комплект (за увредена коса)

Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative подаръчен комплект (за увредена коса)
Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative подаръчен комплект (за увредена коса)
подаръчен комплект (за увредена коса)

Код: ALF02161 | Този продукт не е в наличност

Semi Di Lino Reconstruction шампоан за увредена коса 250 мл. + Semi Di Lino Reconstruction маска за увредена коса 200 мл. + Semi Di Lino Reconstruction спрей за блясък и мекота на косата 15 мл.

Описание Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • Semi Di Lino Reconstruction шампоан за увредена коса 250 мл.
  • Semi Di Lino Reconstruction маска за увредена коса 200 мл.
  • Semi Di Lino Reconstruction спрей за блясък и мекота на косата 15 мл.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • грижа за красива коса, изпълнена с живот
  • за увредена коса
  • красива опаковка

Състав:

  • без сулфати

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Хидратация, Блясък и мекота, регенерация, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
увредена коса

За марката Alfaparf Milano

Козметика Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - професионализъм и италиански стил в грижата за косата. Alfaparf Milano е водеща марка на професионални продукти за коса от Италия. Средства за грижа за косата, стайлинг и бои за коси – това се развива вече 30 години в сътрудничество с водещи световно известни фризьори и салони за красота. Зад всеки продукт стоят най-съвременните технологии и дълбоко познаване на пазара и потребностите на професионалистите за коса и всички останали потребители.
Всичките продукти на марката Alfaparf Milano се характеризират с най-високо качество, благодарение на дългосрочната научноизследователска дейност и сертифицирани иновации. Както подсказва името на една от най-значимите модни столици в света включено в наименованието, марката Alfaparf Milano е гаранция за следването на най-новите тенденции.
Alfaparf Milano, част от група Alfaparf, истинския международен магнат в областта на козметичните продукти с най-висок стандарт, разширява своето вдъхновение с италианския стил и креативност по целия свят. На милиони потребители от Европа чак до Азия тя доставя луксозна грижа за косата от всеки тип с незабавно видим и дълготраен ефект.  Професионални фризьори на четири континента ползват най-модерните и най-напредничавите стилизиращи продукти на тази марка.
Ако искате да пожелаете на своята коса качествена грижа и стилизиране в италиански стил, не може да сгрешите, когато изберете от широкия асортимент шампоани, балсами, регенериращи маски, възстановяващи серуми, стилизиращи гелове, лакове, восъци и други продукти на марката Alfaparf Milano за всяка нужда на вашата коса.
Alfaparf Milano, това е всекидневно усилие за това, вашата коса да получи само най-доброто. В сътрудничество с професионалисти за коса от цял свят. Гордо и със страст...

Оценка Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative