Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 пудра за екстра изсветляване

Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 пудра за екстра изсветляване
Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 пудра за екстра изсветляване
50 гр.
4,30лв.

Код: ALF01814 | В наличност

Само за професионална употреба

1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7
Характеристика

Препаратът Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7 ефективно обезцветява вашата коса и премахва тъмните пигменти.

Характеристики:

  • гарантира равномерно изсветляване

Начин на употреба:
Само за професионална употреба.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката Alfaparf Milano

Козметика Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - професионализъм и италиански стил в грижата за косата. Alfaparf Milano е водеща марка на професионални продукти за коса от Италия. Средства за грижа за косата, стайлинг и бои за коси – това се развива вече 30 години в сътрудничество с водещи световно известни фризьори и салони за красота. Зад всеки продукт стоят най-съвременните технологии и дълбоко познаване на пазара и потребностите на професионалистите за коса и всички останали потребители.
Всичките продукти на марката Alfaparf Milano се характеризират с най-високо качество, благодарение на дългосрочната научноизследователска дейност и сертифицирани иновации. Както подсказва името на една от най-значимите модни столици в света включено в наименованието, марката Alfaparf Milano е гаранция за следването на най-новите тенденции.
Alfaparf Milano, част от група Alfaparf, истинския международен магнат в областта на козметичните продукти с най-висок стандарт, разширява своето вдъхновение с италианския стил и креативност по целия свят. На милиони потребители от Европа чак до Азия тя доставя луксозна грижа за косата от всеки тип с незабавно видим и дълготраен ефект.  Професионални фризьори на четири континента ползват най-модерните и най-напредничавите стилизиращи продукти на тази марка.
Ако искате да пожелаете на своята коса качествена грижа и стилизиране в италиански стил, не може да сгрешите, когато изберете от широкия асортимент шампоани, балсами, регенериращи маски, възстановяващи серуми, стилизиращи гелове, лакове, восъци и други продукти на марката Alfaparf Milano за всяка нужда на вашата коса.
Alfaparf Milano, това е всекидневно усилие за това, вашата коса да получи само най-доброто. В сътрудничество с професионалисти за коса от цял свят. Гордо и със страст...

Оценка Alfaparf Milano B&B Bleach Easy Lift 7