Alexandre.J Ultimate Collection: Faubourg парфюмна вода за жени

Alexandre.J Ultimate Collection: Faubourg парфюмна вода за жени
Alexandre.J Ultimate Collection: Faubourg парфюмна вода за жени
50 мл.

Код: ALJ3383 | Този продукт не е в наличност

Описание Alexandre.J Ultimate Collection: Faubourg
Състав

Нова зависимост, от която няма да искате да се откажете, това е дамската парфюмна вода Alexandre.J Ultimate Collection: Faubourg . Ще ви омагьоса от първото вдъхване и всеки следващ ден ще ви доказва, че определено заслужава мястото си на тоалетната ви масичка.

  • цветен аромат
  • пикантен аромат
  • идеален избор за свободомислещата жена
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
тамян, розов пипер, жасмин, роза
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J Ultimate Collection: Faubourg