Alexandre.J The Collector: Argentic парфюмна вода унисекс

Alexandre.J The Collector: Argentic парфюмна вода унисекс
Alexandre.J The Collector: Argentic парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: ALJ3379 | Този продукт не е в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

Описание Alexandre.J The Collector: Argentic
Състав

Забравете правилата, границите и ограниченията. Унисекс парфюмната вода Alexandre.J The Collector: Argentic подхожда страхотно на всеки, които не се страхува да излезе от тълпата.

  • дървесен аромат
  • ароматично ухание с билкови нотки
  • унисекс аромат
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
кедър, бергамот, черен пипер
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J The Collector: Argentic