Alexandre.J Duo Pack подаръчен комплект V. унисекс

Alexandre.J Duo Pack подаръчен комплект V. унисекс
Alexandre.J Duo Pack подаръчен комплект V. унисекс
подаръчен комплект V. унисекс
167,40лв.

Код: ALJ03978 | в наличност повече от 2 бр.

Morning Muscs парфюмна вода 30 мл. + Golden Oud парфюмна вода 30 мл.

1
Подарък за вас
При покупка на парфюми над 110 лв., можете да изберете разпръсквач за многократно зареждане от 5 мл. на любимия ви аромат в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 15.06.2021 г.

Описание Alexandre.J Duo Pack
Състав

Защо да ползвате един аромат, когато изборът е толкова голям? Унисекс парфюмният комплект Alexandre.J Duo Pack предлага перфектния начин да опознаете няколко ароматни композиции. Редувайте ароматите според настроението или повода и се насладете на разнообразието, което предлага този комплект.

Характеристики:

  • унисекс – за мъже и за жени

Комплектът съдържа:

  • Morning Muscs парфюмна вода 30 мл.
  • Golden Oud парфюмна вода 30 мл.

Състав

Вид аромат
Ориенталски, Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J Duo Pack