Alexandre.J Art Deco Collector The Majestic Jardin парфюмна вода унисекс

Alexandre.J Art Deco Collector The Majestic Jardin парфюмна вода унисекс
Alexandre.J Art Deco Collector The Majestic Jardin парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: ALJ03966 | Този продукт не е в наличност

Описание Alexandre.J Art Deco Collector The Majestic Jardin
Състав

Свежа и същевременно тайнствена. Модерна, а неподвластна на времето. Това е унисекс парфюмната вода Alexandre.J Art Deco Collector The Majestic Jardin, чиято ароматна композиция подхожда както на жени, така и на мъже.

  • за всички, които не се страхуват да излязат от тълпата
  • унисекс аромат

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
горчив бадем
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
череша, черен пипер, черешово цвете
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, пачули, вирджински кедър, тютюн
Вид аромат
Ориенталски, Цветни, Пикантни

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J Art Deco Collector The Majestic Jardin