Skip to main content

AlcinaNormal and Delicate Hair спрей за лесно разрезсване на косата за нормална към нежна коса

Alcina Normal and Delicate Hair спрей за лесно разрезсване на косата за нормална към нежна коса
Alcina Normal and Delicate Hair спрей за лесно разрезсване на косата за нормална към нежна коса
125 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: ALC01869

Грижата без изплакванеAlcina Normal and Delicate Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.

Характеристики:

  • предоставя на косата хидратация и подхранване
  • прави косата красиво блестяща и жизнена

Начин на употреба:
Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.

Важни предупреждения

Запалим.
Пълен текст

Характеристика

Тип коса
фина коса, нормална коса
Ефект
Хидратация, За лесно разресване
Тип на скалпа
всички видове скалп

Козметиката Alcina принася комплексна системна грижа, която задоволява индивидуалните потребности на всяка жена! Така за първи път можете да изпитате истинско задоволство от козметика, създадена точно по вашия вкус.
Главният приоритет на марката Alcina е високото качество на всички продукти, а при избора на суровини се акцентира основно върху чистотата на отделните субстанции. Всички ефективни съставки са в перфектно съотношение помежду си и са многократно тествани. Марката Alcina дава предимство на натуралните съставки като алантоин, растителни масла, витамини и други.
Историята на марката Alcina датира още от 1905 г., когато в немския град Билефелд е основан химико-фармацевтичен завод от фармацевта д-р Аугуст Волф. Тази фирма започва постепенно да предлага лекарства и високоефективни козметични продукти, между които е и успешния шампоан Alpecin.
С течение на годините, фирмата непрестанно се развива , разширява своя асортимент и поради тази причина печели доверието на клиентите. Към момента, козметиката на Alcina е достъпна и позната в повече от 35 държави по света.