Alcina Hair Therapy Sensitive флуид за чувствителна кожа на скалпа

Alcina Hair Therapy Sensitive флуид  за чувствителна кожа на скалпа
Alcina Hair Therapy Sensitive флуид  за чувствителна кожа на скалпа
125 мл.

Код: ALC01859 | Този продукт не е в наличност

Описание Alcina Hair Therapy Sensitive
Характеристика

Грижата без изплакванеAlcina Hair Therapy Sensitive придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.

Характеристики:

  • предоставя на косата хидратация и подхранване

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Хидратация, успокояване
Тип на скалпа
чувствителен скалп, сух скалп , сърбящ скалп

За марката Alcina

Козметиката Alcina принася комплексна системна грижа, която задоволява индивидуалните потребности на всяка жена! Така за първи път можете да изпитате истинско задоволство от козметика, създадена точно по вашия вкус.
Главният приоритет на марката Alcina е високото качество на всички продукти, а при избора на суровини се акцентира основно върху чистотата на отделните субстанции. Всички ефективни съставки са в перфектно съотношение помежду си и са многократно тествани. Марката Alcina дава предимство на натуралните съставки като алантоин, растителни масла, витамини и други.
Историята на марката Alcina датира още от 1905 г., когато в немския град Билефелд е основан химико-фармацевтичен завод от фармацевта д-р Аугуст Волф. Тази фирма започва постепенно да предлага лекарства и високоефективни козметични продукти, между които е и успешния шампоан Alpecin.
С течение на годините, фирмата непрестанно се развива , разширява своя асортимент и поради тази причина печели доверието на клиентите. Към момента, козметиката на Alcina е достъпна и позната в повече от 35 държави по света.

Оценка Alcina Hair Therapy Sensitive