Alcina For Sensitive Skin успокояваща маска с мигновен ефект

Alcina For Sensitive Skin успокояваща маска  с мигновен ефект
Alcina For Sensitive Skin успокояваща маска  с мигновен ефект
50 мл.

Код: ALC0030 | Този продукт не е в наличност

Описание Alcina For Sensitive Skin
Характеристика

Маската за лице Alcina For Sensitive Skin ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.

Характеристики:

  • този продукт не дразни кожата
  • хидратира в дълбочина и интензивно подхранва
  • прави кожата копринено мека на допир

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна
Ефект
успокояване, против зачервяване

За марката Alcina

Козметиката Alcina принася комплексна системна грижа, която задоволява индивидуалните потребности на всяка жена! Така за първи път можете да изпитате истинско задоволство от козметика, създадена точно по вашия вкус.
Главният приоритет на марката Alcina е високото качество на всички продукти, а при избора на суровини се акцентира основно върху чистотата на отделните субстанции. Всички ефективни съставки са в перфектно съотношение помежду си и са многократно тествани. Марката Alcina дава предимство на натуралните съставки като алантоин, растителни масла, витамини и други.
Историята на марката Alcina датира още от 1905 г., когато в немския град Билефелд е основан химико-фармацевтичен завод от фармацевта д-р Аугуст Волф. Тази фирма започва постепенно да предлага лекарства и високоефективни козметични продукти, между които е и успешния шампоан Alpecin.
С течение на годините, фирмата непрестанно се развива , разширява своя асортимент и поради тази причина печели доверието на клиентите. Към момента, козметиката на Alcina е достъпна и позната в повече от 35 държави по света.

Оценка Alcina For Sensitive Skin