Alcina #ALCINA Style безцветна стилизираща паста със средно силна фиксация

Alcina #ALCINA Style безцветна стилизираща паста със средно силна фиксация
Alcina #ALCINA Style безцветна стилизираща паста със средно силна фиксация
50 мл.

Код: ALC01408 | Този продукт не е в наличност

Описание Alcina #ALCINA Style
Характеристика

Восъкът за коса Alcina #ALCINA Style идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.

Характеристики:

  • лесно създава желаната прическа
  • лесно приложение
  • надеждно и силно моделира косата

Начин на употреба:
Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.

Характеристика

Ефект
Фиксация, Запазване на вълните
Дължина на косата
къса коса
Ниво на задържане
силна фиксация

За марката Alcina

Козметиката Alcina принася комплексна системна грижа, която задоволява индивидуалните потребности на всяка жена! Така за първи път можете да изпитате истинско задоволство от козметика, създадена точно по вашия вкус.
Главният приоритет на марката Alcina е високото качество на всички продукти, а при избора на суровини се акцентира основно върху чистотата на отделните субстанции. Всички ефективни съставки са в перфектно съотношение помежду си и са многократно тествани. Марката Alcina дава предимство на натуралните съставки като алантоин, растителни масла, витамини и други.
Историята на марката Alcina датира още от 1905 г., когато в немския град Билефелд е основан химико-фармацевтичен завод от фармацевта д-р Аугуст Волф. Тази фирма започва постепенно да предлага лекарства и високоефективни козметични продукти, между които е и успешния шампоан Alpecin.
С течение на годините, фирмата непрестанно се развива , разширява своя асортимент и поради тази причина печели доверието на клиентите. Към момента, козметиката на Alcina е достъпна и позната в повече от 35 държави по света.

Оценка Alcina #ALCINA Style