Al HaramainMystique Femme парфюмна вода за жени

2×
Al Haramain Mystique Femme парфюмна вода за жени
Al Haramain Mystique Femme парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: AHR0094 | Този продукт не е в наличност

Описание Al Haramain Mystique Femme
Състав

Al Haramain Mystique Femme е цветна парфюмна вода за жени, които обичат да се наслаждават на сладникавия вкус, изпълнен с напрежение и удоволствие. Ароматичната магия с дървесна основа ще се погрижи за вашите изключителни темпераментност и позитивен поглед в ежедневния живот.

Парфюмната вода Al Haramain Mystique Femme изобилства от естествени тонове. Преди всичко са тези на мандарина, портокалови цветове,жасмин и роза, които ще направят от вас жена,която знае много добре какво иска.Оставете се да бъдете понесени в нежна цитрусова топлина,в чиито интензивност и дълготраен аромат ще се влюбите.

Флаконът на парфюмната вода за жени Al Haramain Mystique Femme е в прекрасен розов цвят и има златиста капачка. Фината обработка подсказва уникално изживяване , подходящо за всяка компания. Насладете се на този божествен аромат.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розова вода, мандарина, цвете от касис, червена ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, жасмин, роза, смокиня
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
перуника, ванилия, пачули, стиракс, амброксан
Вид аромат
Цветни

За марката Al Haramain

Марка "Al Haramain" е основана през 1970 г. в най-святия ислямски град - Мека, Саудитска Арабия. По-късно, тя се премества в Дубай. Тази семейна фирма снабдява пазара с натурални етерични масла (т.е.. аттари), аромати за дома, класически парфюми и други интересни стоки. Разполага с производствена площ от невероятните 1600 m² и повече от 65 изложбени зали по целия свят.

"Al Haramain" омагьосват с  комбинация от  традиционни арабски и модерни аромати. Голяма известност придобиват техните продукти, чиято основна съставка е агаровото дърво. Интересен е също и цветно- пикантния състав на ароматите. От богатото меню на "Al Haramain" всеки ще намери нещо за себе си ,независимо от пола или възрастта!

"Al Haramain" по думите си , се стреми към съвършенство. Ето защо, марката отдава съществено значение на дизайна на опаковките. Детайлно изпипаните,  изтънчени флакони под формата на пищни ориенталски захарници, чаени сервизи и тн, определено принадлежат към най-успешните изделия, които могат да бъдат видяни в тази област.

Парфюми "Al Haramain" са екзотични, романтични, чувствени и провокативни. За тяхното развитие са допринесли водещи експерти в своите области, благодарение на което могат да се похвалят не само с отлично качество, но и изключителна дълготрайност. Опитайте ги и ще видите, че няма да останете разочаровани.

Марка "Al Haramain" ще се хареса на всички, които често избират на око, готови са да заплатят повече за лукс, попаднали под магията на Близкия изток.

Оценка Al Haramain Mystique Femme2