Аксесоари за коса

Филтър
Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции
Oценка
 •   3
 •   1

Ефектни и удобни аксесоари за коса

Независимо дали имате специален повод или пък просто искате да изглеждате добре в ежедневието си, прическата е много важен реквизит. Косата е аксесоар, който подчертава визията ни. Дори и облечена само с дънки и риза, стайлингът ни може да изглежда абсолютно перфектен с правилно оформена и красива коса. Обикновено обаче, нямаме особено много време ежедневно да се справяме сами с прическата си вкъщи. Затова е добре да намерим удобен и лесен вариант за красива визия всеки ден.

Как да си направим бърза красива прическа?

Разбира се първо измийте и подсушете косата си. Оформете я в естествен вид със сешоар и кръгла четка. След като направите това, вариантите за красива прическа са безкрайни:

 1. Можете да сложите на косата си диадема. Добре е да имате под ръка няколко диадеми за коса в различни цветове, за да можете да ги съчетаете с облеклото си. Диадемата е един от красивите аксесоари за коса, които са изключително удобни и лесни за носене. Важно е, когато слагате диадема за коса първо да наведете глава леко назад, за да съберете цялата коса под диадемата и след като я сложите, да върнете леко напред този аксесоар. Така ще получите напълно естествена визия.
 2. Все по-актуални са прическите с фиби за коса с перли. Достатъчно е да закупите няколко фиби с перли и да ги сложите асиметрично от едната страна на косата си. Воала! Красивата ви ежедневна визия ще бъде готова само за няколко минути! Тези фиби за коса са универсални, подходящи както за дълга, така и за къса коса.
 3. Вържете косата си високо на опашка с удобните силиконови ластици. Предимството им е, че няма да пречупят и обезформят косата ви, след като ги свалите. Истинска революция настъпи, след създаването на тези удобни аксесоари за коса. Станали любими на милиони жени по света, силиконовите ластици почти изместиха употребата на останалите такива.

Стилен кок в ежедневието? Вече е възможно!

Направата на кок у дома вече не е толкова трудно занимание. С подходящите аксесоари за коса кок ще бъде една от ежедневните ви визии. Дори и на думи да ви се струва невъзможно, повярвайте ни има начин! Как да се справите сами? Използвайте удобната подплънка за кок BrushArt Hair Donut и следвайте следните стъпки:

 • Хванете косата си на „конска опашка“ и я вържете с тънък, но стегнат ластик.
 • Промушете опашката от коса в „поничката“ аксесоар за коса.
 • Наведете леко глава напред, за да можете равномерно да разпределите косата си и за да покрие тя всички части на подплънката.
 • Използвайте още един тънък, но стегнат ластик за коса, за да прихванете косата над подплънката.
 • Остатъците от косата приберете с помощта на фиби за коса, като се съобразите те да бъдат с вашия цвят на косата. За по-красив ефект можете да закупите фиби с перли за коса, които едновременно ще приберат кичурите коса и ще украсят кока ви.

Важно! Съобразете цвета не само на фибите за коса, но и на подплънката. Ако имате тъмна коса, то най-добре е да използвате черна подплънка за коса, а за русите коси са подходящи подплънки в телесен цвят. Така ще сте сигурни, че дори и да остане участък от подплънката, който не е покрит с коса, той няма да контрастира и да се вижда.

Булчински аксесоари за коса

Безспорно сватбата е първият най-значим ден в живота на всяка жена. Денят с главно „Д“! Булката трябва да се чувства красива и неотразима в своя специален ден и затова трескавите подготовки текат много месеци наред.

Булчинската прическа се обсъжда дълго време и преди да избере своята крайна визия всяка булка прави поне една пробна прическа. Крайният резултат обаче, няма да бъде същия без използването на сватбени аксесоари за коса. Какви са актуалните тенденции?

 • Аксесоари за коса цветя – Никога не излизат от мода. Ако сте избрали визия на булчинска прическа кок, то е добре да го украсите нежно и стилно. Цветята придават изключително нежен почерк и от край време се използват за украса на булчински кок.
 • Официални диадеми за коса – Ако искате прическа стил „принцеса“, то можете да навиете косата си на едри къдрици и да сложите красива диадема за коса. Има стандартна големина диадеми, които се слагат „зад ушите“, както и по-малки диадеми, които се използват само за акцент във височината на прическата.
 • Аксесоари за коса с перли – Перлите са също един нежен елемент в булчинската визия. Ако роклята ви има перли или пък сте избрали перли за бижута в най-важния си ден, то защо да не ги съчетаете и с аксесоари за коса с перли?

Детски аксесоари за коса

Всяка майка тайно си мечтае да има момиченце, на което да прави красиви опашки, плитки и всякакви интересни детски прически. Дори още в самото начало, когато детето няма коса, можете да използвате бебешки ленти за коса.

Истината е, че малките момиченца също имат много голям интерес към красивите аксесоари за коса за деца и искат най-разнообразни визии всеки ден.

За красивите опашки на вашата малка принцеса, можете да използвате ластиците за коса с панделки invisibobble Bowtique. Тези силиконови ластици не скубят косата и са любими както на малките момиченца, така и на техните майки. Какви са техните предимства:

 • Не скубят косата
 • Държат опашката здраво вързана през целия ден
 • Не опъват косата и не причиняват главоболие
 • Не пречупват косата, след употребата им
 • Красиви и лесни за почистване
 • Можете да ги използвате както за аксесоар за коса, така и за аксесоар на вашата китка
 • Изработени са от антиалергични материали, което ги прави подходящи и за деца
 • Има и специализирана детска серия за коса - invisibobble Kids

пълен текст скрий текста