AirStocking Premier Silkчорапогащи в спрей за перфектен външен вид

AirStocking Premier Silk чорапогащи в спрей  за перфектен външен вид
AirStocking Premier Silk чорапогащи в спрей  за перфектен външен вид
цвят Terracotta 30 гр.

Код: AIS00109 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта AirStocking Premier Silk
Характеристика

Тониращият продукт за крака AirStocking Premier Silk е правилният избор за прекрасно гладки, привлекателни и съблазнителни крака.

Характеристики:

  • уеднаквява тона на кожата
  • осигурява на кожата естествен загорял вид
  • прикрива дребни несъвършенства
  • придава ефект на истински чорапогащи

Начин на употреба:
Преди употреба старателно разклатете флакона и напръскайте по цялата кожа на краката от достатъчно разстояние. Оставете да изсъхне. Нанасяйте само върху чиста, суха и депилирана кожа.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Консистенция
спрей
Тип кожа
за всички типове кожа

За марката AirStocking

AirStocking - Модният дизайнер говори за този продукт като за най голямата революция от времето на откриването на червилото. През 2003 г. Японецът Yoshiumi Hamada изненадва целият свят с новината си - чорапогащи в спрей. Те стават хит на милиони жени.
AirStocking са чорапогащи под формата на течна пудра която е сложена в спрей, който съдържа частици от коприна. Стига само да напръскате AirStocking върху краката си и чорапогащникът е готов. Не се различава от нормалните чоропогащи дори е много по добър защото никъде не ви е тесен не ви скубе и подобни неща.
Чорапогащите имат УВ филтър и са водоиздържащи. Можете да си изберете от няколко вида. Какво повече може да искаме. Стига да имате проготвен AirStocking в чантата си и може да си облечете чорапогащник по всяко време всеки момент бързо и лесно.

Оценка AirStocking Premier Silk