Skip to main content

Air ValLOL душ гел за деца

Air Val LOL душ гел  за деца
Air Val LOL душ гел  за деца
200 мл.
7,40лв.

в наличност повече от 4 бр. | Код: AIV02360
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Превърнете ежедневния си душ или вана в уникално изживяване, на което ще се наслаждавате през целия ден. Продуктът за душ Air Val LOL ще придаде на кожата ви прекрасен аромат и ще зарадва сетивата ви.

Характеристики:

  • допълва аромата от същата серия
  • измива кожата и отстранява нечистотиите
  • подхранва и се грижи за кожата
  • закачлив детски мотив

Състав

Консистенция
гел

Испанската марка Air Val представя разработване, производство и разпространение на парфюми и козметика за тяло от международни марки въз основа на лицензи и собствени марки. Портфолиото й включва над 300 продукта за деца, младежи и възрастни, както и 20-престижни лиценза каквито са Disney, Mattel, Marvel, eOne, Nickelodeon, Rovio, Lucasfilm, Král, FC Barcelona a Real Madrid.

Марката Air Val е постига успеха си въз основа на оценените иновации, ноу-хау, качеството на продуктите и ангажиментът към потребителите. Продуктите за деца и младежи са допълваща програма, но тя много бързо се развива и разширява.

Отличният маркетинг и сътрудничеството с ключови партньори предопределя по-нататъшния растеж на компанията, чиито продукти се продават в 80 страни на пет континента. Air Val е марка с качество и атрактивност в областта на парфюмерията и козметиката за тяло!