Air ValBarcelona тоалетна вода за деца

Air Val Barcelona тоалетна вода за деца
Air Val Barcelona тоалетна вода за деца
100 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: AIV02344

Позволете на децата си да се потопят още по-дълбоко в света на фантазиите. Тоалетната вода Air Val Barcelona несъмнено ще зарадва децата и като с магия ще озари лицата им с широка усмивка.

  • първият аромат на вашето дете
  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост

Състав

Вид аромат
други

Испанската марка Air Val представя разработване, производство и разпространение на парфюми и козметика за тяло от международни марки въз основа на лицензи и собствени марки. Портфолиото й включва над 300 продукта за деца, младежи и възрастни, както и 20-престижни лиценза каквито са Disney, Mattel, Marvel, eOne, Nickelodeon, Rovio, Lucasfilm, Král, FC Barcelona a Real Madrid.

Марката Air Val е постига успеха си въз основа на оценените иновации, ноу-хау, качеството на продуктите и ангажиментът към потребителите. Продуктите за деца и младежи са допълваща програма, но тя много бързо се развива и разширява.

Отличният маркетинг и сътрудничеството с ключови партньори предопределя по-нататъшния растеж на компанията, чиито продукти се продават в 80 страни на пет континента. Air Val е марка с качество и атрактивност в областта на парфюмерията и козметиката за тяло!