Etienne Aigner Starlight парфюмна вода за жени

8×
Etienne Aigner Starlight парфюмна вода за жени
Etienne Aigner Starlight парфюмна вода за жени
100 мл.
46,35лв.

Код: AIG0069 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Etienne Aigner Starlight
Състав

Дамската тоалетна вода Aigner Starlight е олицетворение на идеята на изключителна, модерна, но същевременно и тайнствена жена, която има своя цел и чар. Нежният, свеж аромат на парфюма Starlight ще събуди у Вас усещане за звездна лекота и желание за среща с нови хора, с които бихте могли да споделяте спомените си

Основата на тоалетната вода Aigner Starlight е ароматичен, пленяващ сетивата аромат на екзотично пачули и земен вертивер.  В сърцевината на парфюма пък доминира флорална лекота на магически жасмин и леко пикантна есенция от кимион. Това рафинирано съчетание мигновено ще събуди у Вас енергия и позитивна еуфория независимо от времето на вън. 

Уникалният състав на тоалетната вода Starlight е оригинално завършен с незаменимия аромат на есенциален бергамот. В софистицирания парфюм Aigner Starlight ще се влюбите не само Вие, но и Вашите близки, а то веднага при първото помирисване и неговият прекрасен аромат ще се превърне във втората Ви кожа. С Aigner Starlight ще блестите като звезда на нощно небе.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кимион, жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ветивер, пачули
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Etienne Aigner

Парфюми Aigner | "Айгнер" е поредната от марките парфюми, създадени от фирма, която не се занимава с производство на козметични продукти. Основателят на фирмата "Аигнер" е Етиен Айгнер, който от 1965 година се занимава с професионална изработка на дизайнерски успешни продукти от кожа, като чанти, портомонета, колани и много други. Парфюмите на "Айгнер" се появяват на пазара през 1975 година с аромата Etienne Aigner No. 1. С интересните и необичайни комбинации на ухания се появяват нетрадиционните аромати, които се предлагат, както за жените, така и за мъже.

Оценка Etienne Aigner Starlight8