Etienne Aigner Man 2 тоалетна вода за мъже

Etienne Aigner Man 2 тоалетна вода за мъже
Etienne Aigner Man 2 тоалетна вода за мъже
100 мл.

Код: AIG0026 | Този продукт не е в наличност

Описание Etienne Aigner Man 2
Състав

Aigner Man 2 е силен освежаващ цитрусово-дървесен аромат за мъже, търсещи аксесоар към своята изразителна личност. Мъж зареден с енергия ли сте? Няма препятствие, което да представлява проблем за Вас?  Копнеете да приемате предизвикателства и възхитителни погледи на хората около Вас?  В такъв случай заложете на изразителния мъжки аромат Man 2! Влезте в света на приятните усещания за самочувствие и мъжественост. С парфюма на марката Айгнер Вашите мечти ще се превърнат в действителност! 

В увода ще Ви приветстват свежи нотки на сицилиански лимон и отличителната салвия.   След кратко време, като сутрешна мъгла ше се вдигнат и ще дадат простор на силната подправкова сърцевина.  В нея се крият придаващи енергия естрагон, канела и анасон. В завършека ще Ви погалят приятните топли акорди на тютюн, кедър, кашмирено дърво и ванилия. Те ще останат в паметта Ви и Вие ще установите, че парфюмът Man 2 е единственото, което може да изрази Вашата личност!

Парфюмите Айгнер са изключително популярни сред мъжете и жените от цял свят. Марката е вдъхновена от необичайните материали каквито са кожата и амбрата. Парфюмите Айгнер са гаранция за качество и лукс на приемливи цени. Отдайте се на покушението от освежаващи цитруси и земна дървесина.  Станете истински мъже с оригиналния аромат Aigner Man 2, който няма да засенчи Вашата уникална личност, и Вие най-накрая ще изпъкнете!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
градински чай, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
канела, естрагон, анасон
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, кехлибар, пачули, кашмирено дърво, тютюн, кедър, ванилия
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Etienne Aigner

Парфюми Aigner | "Айгнер" е поредната от марките парфюми, създадени от фирма, която не се занимава с производство на козметични продукти. Основателят на фирмата "Аигнер" е Етиен Айгнер, който от 1965 година се занимава с професионална изработка на дизайнерски успешни продукти от кожа, като чанти, портомонета, колани и много други. Парфюмите на "Айгнер" се появяват на пазара през 1975 година с аромата Etienne Aigner No. 1. С интересните и необичайни комбинации на ухания се появяват нетрадиционните аромати, които се предлагат, както за жените, така и за мъже.

Оценка Etienne Aigner Man 2