Преминете към основното съдържание
Afnan 9 PM Pour Femme парфюмна вода за жени
Afnan 9 PM Pour Femme парфюмна вода за жени
Afnan 9 PM Pour Femme парфюмна вода за жени
глава
малина, ябълка, теменуга, портокал
сърце
роза, божур, ирис, жасмин
база
кедър, кипарис, бор, кехлибар
Вид ароматОриенталски, Цветни, Дървесни

Ароматен и освежаващ. Примамливо чувствената парфюмна вода II. за жени Afnan 9 AM Pour Femme се отваря със свежестта на цитруси и малини, които се трансформират във флорален букет от роза и божур. Дървесните базови нотки добавят щипка елегантност към този възхитителен аромат, подарен от природата. Много чувствен аромат, който ще хареса всеки, който има вкус към добрите парфюми. 

  • кехлибарен флорален аромат за жени 
  • стартира през 2022 година
  • част от серия аромати

Състав на аромата
Сладка малина, крехка ябълка, свеж портокал и виолетка дават старта на аромата. Свежото начало се влиза в благоуханен букет от нотки на роза, ирис, божур и жасмин. Кехлибареният край слагат базовите нотки на кипарис, кедър, бор и кехлибар.

История на аромата
Като част от неповторима колекция, ароматът Afnan 9 AM Pour Femme стартира през 2022 година. Уникално цветно, плодово допълнение към вече изграден стил и гаранция за качество. Излъчване на увереност и силно присъствие. Универсален аромат, който може да се носи през целия ден, независимо дали отивате в офиса, срещате се с приятели за късна закуска или се наслаждавате на спокоен следобед. Опаковката е проектирана да отразява същността на аромата, с неговите изчистени линии и минималистична естетика.

Afnan9 PM Pour Femme парфюмна вода за жени

1×
100 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: AFN00282