Aēsop Skinосвежаващ и хидратиращ спрей за лице

Aēsop Skin освежаващ и хидратиращ спрей за лице
Aēsop Skin освежаващ и хидратиращ спрей за лице
60 мл.
49,00лв

Код: AES0036 | В наличност
1
СПИДИ
петък 5.06.2020 г.
Лично получаване
четвъртък 4.06.2020 г.

Описание на продукта Aēsop Skin
Характеристика

Ако желаете ефективно и лесно да освежите, успокоите и хидратирате кожата на лицето, термалната вода Aēsop Skin Skin е правилният избор.

Характеристики:

  • освежава уморената кожа на лицето
  • хидратира и омекотява

Начин на употреба:
Напръскайте лицето от близко разстояние. Ползвайте при необходимост по всяко време през деня.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, озаряване

За марката Aēsop

Австралийската марка Aēsop осигурява първокласна грижа за лицето, косата и кожата на цялото тяло. Марката Aēsop е създадена в Мелбърн през 1987 година и предлага продукти с най-високо качество на растителна база и с акцент върху детайла и чувственото удовлетворение.

Козметичните продукти Aēsop са богати предимно на естествени антиоксиданти, които ефективно се борят с нежеланите въздействия на свободните радикали. Именно свободните радикали предизвикват преждевременно стареене на кожата и нездравословен вид. Насоченото локално приложение на антиоксидантите по лицето, кожата на тялото и косата спомага за възстановяване и защита на повърхностните клетки. Резултатът е здрав и младежки вид.

Всички козметични продукти Aēsop са тествани лабораторно и имат доказани безопасност и ефикасност. Грижете се за своята красота ефективно с уникалната австралийска козметика Aēsop!

Оценка Aēsop Skin