AēsopBody A Rose By Any Other Name нежен душ гел

Aēsop Body A Rose By Any Other Name нежен душ гел
Aēsop Body A Rose By Any Other Name нежен душ гел
500 мл.

Код: AES0002 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.

Описание Aēsop Body A Rose By Any Other Name
Характеристика

Нежният душ гел Aēsop Body A Rose By Any Other Name старателно и едновременно с това щадящо почиства кожата и благодарение на високото съдържание на растителни екстракти я оставя мека на допир и ухаеща на рози, кардамон и черен пипер.

Характеристики:

  • премахва замърсяванията от тялото
  • омекотява, освежава и успокоява кожата
  • осигурява интензивна хидратация
  • придава на кожата аромат за целия ден

Съставки:

  • розово масло – предотвратява изсушаването на кожата

Начин за нанасяне:
Нанесете малко количество гел върху кожата, докато вземате душ и с кръгообразни движения леко масажирайте. След това изплакнете с вода. Може да се използва и като пяна за вана.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Aēsop

Австралийската марка Aēsop осигурява първокласна грижа за лицето, косата и кожата на цялото тяло. Марката Aēsop е създадена в Мелбърн през 1987 година и предлага продукти с най-високо качество на растителна база и с акцент върху детайла и чувственото удовлетворение.

Козметичните продукти Aēsop са богати предимно на естествени антиоксиданти, които ефективно се борят с нежеланите въздействия на свободните радикали. Именно свободните радикали предизвикват преждевременно стареене на кожата и нездравословен вид. Насоченото локално приложение на антиоксидантите по лицето, кожата на тялото и косата спомага за възстановяване и защита на повърхностните клетки. Резултатът е здрав и младежки вид.

Всички козметични продукти Aēsop са тествани лабораторно и имат доказани безопасност и ефикасност. Грижете се за своята красота ефективно с уникалната австралийска козметика Aēsop!

Оценка Aēsop Body A Rose By Any Other Name