Adidas Floral Dream тоалетна вода за жени

Adidas Floral Dream тоалетна вода за жени
Adidas Floral Dream тоалетна вода за жени
50 мл.

Код: ADI0021 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Adidas Floral Dream
Състав

Adidas Floral Dream е една комбинация от женственост и класическа елегантност. Всичко това е съчетано в един неустоим и уникален парфюм. Усещането е чисто, завладяващо и освежаващо благодарение на състава от бергамот, виолетка, роза, боб тонка и нежна ванилия.

Ароматът е създаден за жени, които харесват прекрасните аромати. Той може да се използва главно през летните месеци и през свободното Ви време. Парфюмите на Adidas са спортно- елегантни и удобно за много случаи, когато искате да изглеждате и ухаете приятно. Floral Dream, както и други аромати на Adidas са сред достъпните и са особено подходящи за спортни и активни хора.

Насладете се на цветен сън и бъдете винаги спокойни и чувствени с парфюмите от марката Adidas.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, крем
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия
Вид аромат
Цветни

За марката Adidas

Парфюми Adidas | Adidas са известни предимно със спортни облекла, обувки и други аксесоари. Компанията е създадена  през 1925 г. от Adolf Dassler. Компанията с най-продаваните спортни стоки в света, навлезе и в парфюмния бранш. Adidas започва да продава свежи и спортни аромати, които са създадени съвместно с фирмата Coty. Сериите парфюми Adidas са много свежи и леки, което идеално пасва на характера на тази марка при спортните облекла.

Оценка Adidas Floral Dream